EU Miljø-og Klimavalgmøde: Byg vores EU-Parlament (DA)

Pak arbejdshandskerne, de gode spørgsmål, tænd for ørerne og vær med til at bygge vores EU-Parlament, når Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi indbyder til EU Miljø- og Klimavalgmøde om forventninger til klima-, miljø- og energipolitik i fremtidens EU.

Billede: Diliff, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

6. juni 2024 – 16:00-18:00 – Kammersgaardsvej 16, 7760 Hurup Thy

Du får mulighed for at stille spørgsmål til mærkesager inden for EUs klima-, miljø- og energipolitik til flere EU-Parlaments kandidater.

Rigtig mange miljø- og klimabeslutninger tages i EU. Derfor er det vigtigt at vi alle tager stilling til, hvilke kandidater, der vælges ind i EU-Parlamentet. Ved vælgermødet kan du blive klogere på de flere kandidaters holdninger til de klima- og miljøspørgsmål, som ligger dit hjerte nært. Og efter arrangementet skulle du gerne være i stand til at sætte et trygt og grønt kryds på valgdagen d. 9. juni 2024.

Allerede nu kan vi afsløre, at Barikan Solecki fra Moderaterne, og Anders Bøge fra SF, deltager ved vælgermødet for at fortælle om deres mærkesager inden for klima, miljø og energi samt svare på jeres spørgsmål. Yderligere kandidaters deltagelse vil blive offentliggjort her på siden og på vores Facebook-event.

Tid og sted:
Vælgermødet afholdes i Skibsted Fjord Bygningen på Kammersgaardsvej 16, 7760 Hurup Thy d. 6. juni 2024, kl. 16-18. Kom i god tid og få en god plads. Vi serverer kaffe, kage og god debat.

Tilmelding:
Det er gratis at deltage ved arrangementet, og tilmelding skal ske via https://www.folkecenterevents.net/pages/Register-eu-event.php

Tilmeldingsfrist d. 3. juni 2024.

Vælgermødet arrangeres af Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi i samarbejde med Miljøorganisationen VedvarendeEnergi og International Network for Sustainable Energy – Europe.

Det gennemføres med støtte fra Europa-Nævnet;  ansvaret for indholdet er alene arrangørernes.