Byg dit eget Tiny House Workshop på Folkecenteret

Tiny House - Folkecenter

Byg dit eget TINY House (lille hus) med bæredygtige byggematerialer. Workshoppen kører fra den 24. til 28. august fra kl 08:00 til 21:00. Folkecenterets TINY House vil så vidt muligt blive bygget af organiske og genanvendelige materialer med halm, træ, ler, hør og genbrugsdøre og – vinduer.

Halm nytænkes som et byggemateriale med de modulære præfabrikerede halmelementer EcoCocon leveret af Djurslandsfirmaet Feldballe Naturelementer. Taget bliver et grønt tag med det biocid-frie underdække af Rhepanol leveret af Salling firmaet Easy Flex Roofing. Isolering i tagkonstruktionen er med hørbatts leveret af virksomheden Egen Vinding & datter.

Workshoppen fokuserer på de praktiske detaljer, der skal overvejes, når man bygger huset, men også på vigtigheden af valg af byggematerialer. Et TINY House er et hus, der, på trods af, at det er lille, kan opfylde mange borgeres behov. Derudover er det den perfekte løsning for studerende og pensionister, der ikke ønsker at have pantelån eller kan bruge store mængder penge på boligen.

Workshoppen kombinerer teori og praksis, mens det 25 m2 TINY house bygges. 18 personer er tilmeldt workshoppen.

Ledere af workshoppen: Lars Keller og Jakob Rasmussen fra UPSTRAW Montage. Lars og Jakob har tilsammen 25 års erfaring med bæredygtigt byggeri, introduktionen af halmbyggeri til Danmark og samtlige danske byggerier med EcoCocon præfab-systemet.

Program for workshoppen er vedhæftet. Alle er velkomne til at komme forbi byggepladsen.

Jane Kruse, forstander 4060 4551 jk@folkecenter.dk